Daphne Leeggangers

Ik ben Daphne en met mijn 22 jaar ben ik de oudste van het stel. Samen met mijn zusje, Britt, ontwerp en maak ik de producten van Sparkies. Ik schrijf voor Sparkies de gedichten van de muurdecoraties en ik schrijf ook enkele blogs. Hiernaast maak ik de foto’s van de producten die op de website te zien zijn. Mijn passie is om positiviteit in de wereld te brengen en het is dan ook mijn taak om te zorgen dat Sparkies een positief en inspirerend platform is.  

“Geweldig dat ik mijn passie en hobby’s kan combineren.”

Mijn verhaal

Naast mijn werk als pedagoog heb ik een passie voor schrijven en fotografie. Samen met mijn zusje begonnen wij Sparkies

Sinds 2020 ben ik een afgestudeerd pedagoog. Ik heb een passie voor het werken met kinderen. De energie en kracht die kinderen uitstralen, inspireren mij om zelf ook positief in het leven te staan en deze positiviteit uit te stralen naar de wereld.

Naast het werken met kinderen, heb ik ook een passie voor schrijven. In het Engels schrijf ik over de ups and downs van het leven. Verschillende gedichten van mij zijn terug te vinden op de muurdecoraties in onze webwinkel. Door mijn gedichten te delen, hoop ik mensen erkenning te geven en te inspireren. Ben je benieuwd geworden? Neem dan gerust een kijkje bij de muurdecoraties in onze webwinkel.

Ook fotografie is een hobby waar ik veel mee bezig ben. Ik vind het dan ook erg leuk om de foto’s van de producten op de website te maken. Ik vind het geweldig dat ik met Sparkies mijn passies en hobby’s kan uitoefenen én samen met mijn zusje kan werken aan een mooi bedrijf.

Menu