Over ons

“Ons doel is om met Sparkies positiviteit uit te dragen. Dit doen wij met onze persoonlijke blogs en zelfgemaakte producten.”

Sparkies

Sparkies logo

De creatieve ontwerpers

De beheerders van Sparkies.eu zijn niet alleen de ondernemers. Het zijn ook de ontwerpers van de producten in de Shop. Lees meer over ze op hun pagina’s of neem contact met ze op via social media. 

Daphne

Daphne Leeggangers

De ondernemer van Sparkies

Ik ben Daphne en met mijn 22 jaar ben ik de oudste van het stel. Samen met mijn zusje, Britt, ontwerp en maak ik de producten van Sparkies. Ik schrijf voor Sparkies de gedichten van de Art Prints en ik schrijf ook enkele blogs. Hiernaast maak ik de foto’s van de producten die op de website te zien zijn. Mijn passie is om positiviteit in de wereld te brengen en het is dan ook mijn taak om te zorgen dat Sparkies een positief en inspirerend platform is.  

Britt en Spark

Britt Leeggangers

Het creatieve brein van Sparkies

Mijn naam is Britt en met mijn 18 jaar ben ik de jongste van het stel.  Ik teken voor Sparkies de Art Prints en ik schrijf ook enkele blogs. Ook doe ik onderhoud aan de website en aan de producten die op de website te zien zijn. Ik ben druk bezig met mijn herstel. Bezig zijn met positiviteit helpt mij daarbij. Door mijn positieve herstel te delen kan ik zorgen dat Sparkies een positief en inspirerend platform is.  

Wil je contact met ons?

Wil je meer weten over Sparkies, onze producten en de positieve gedachten, kun je altijd contact opnemen. Ook als je interesse hebt in een gast Blog horen we het graag van je.

Contact zoeken met Sparkies
Menu