Hoe kom je nu op een naam als Sparkies? Dat is eigenlijk een mooi verhaal en dat begint bij het moment dat ik bezig was met een hulphond. Dat is op zich al een verhaal en daar schrijf ik nog wel een Blog over. De hulphond is geen eenvoudig traject dus werd ik gewaarschuwd voor teleurstellingen. Want lang niet iedereen die een hulphond aanvraagt krijgt deze ook echt. Ik had geluk, mijn ouders, gemeente maar zeker ikzelf waren zo gemotiveerd dat ik een hulphond toegewezen kreeg.

Een naam verzinnen

Een hond en een naam, dat klinkt heel logisch. Maar keuzes maken is niet mijn beste kant dus ik ben er best even mee bezig geweest. Die zwarte periode waarin ik toen leefde bracht me de juiste inspiratie. Want de hulphond was mijn “lichtje aan het eind van de tunnel”. Zo is ook de naam Spark, van sparkle, dus hulphond Spark in mijn leven gekomen.

De band tussen zussen

Mijn zus en ik zijn verschillend maar ook aanvullend. We zijn ‘twee handen op 1 buik’. Het creatieve brein en het ondernemende brein. Zo is ook het idee ontstaan om samen te werken. “De Art prints kun je ook verkopen” zei Daphne. Van idee tot uitwerking is niet zo moeilijk. Ondernemende mensen schakelen snel en laten dingen gebeuren. Een naam was zo verzonnen omdat Spark centraal staat in mijn leven. Hij staat voor hoop en positiviteit en is de ‘Sparkle’ aan het eind van de tunnel. Sparkies was geboren.

Menu