Begin van het jaar hebben we besloten om Sparkies op te richten. Hoe hebben we het eerste half jaar ervaren en waar zijn we op het moment mee bezig?

Waar zijn we aan begonnen?

Het starten van een website is niet zo makkelijk als je denkt. Begin je, zoals ons, met een compleet nieuw bedrijfje en website dan moet je zeker niet onderschatten hoeveel werk erin gaat zitten. Het opzetten van een site is al erg moeilijk. Gelukkig hebben wij familieleden die bekend zijn in het bouwen van websites en hebben wij hier erg veel hulp bij gekregen. Dit was voor ons dan ook het makkelijkste deel.

Toen de site online was, begon voor ons het echte werk pas. We moesten producten ontwerpen, maken en op de website zetten. Blogs schrijven, social media accounts aanmaken en onze producten promoten. Dit allemaal kost veel tijd, energie en geld. In het begin stop je veel energie in je website, maar krijg je er nog niet veel voor terug. Hierdoor is het soms moeilijk om vol te houden. Gelukkig krijgen wij veel support en steun van familie, vrienden en kennissen. Door de leuke en enthousiaste reacties van hen, blijven wij gemotiveerd om onze website te laten groeien.

Waar zijn we mee bezig? 

sticker001Op het moment zijn we druk bezig met het ontwerpen en maken van nieuwe producten. Dit kost veel tijd. Wij hebben onlangs onze eerste stickers besteld, die 17 augustus binnen komt! Deze sticker is het eerste product van onze “Mental health” lijn. Met deze lijn willen wij mensen met een mentale stoornis erkenning en motivatie geven. Wij proberen deze lijn zo positief en inspirerend mogelijk te maken.

Hiernaast zijn we bezig met het maken van sleutelhangers. Er komen twee soorten sleutelhangers op de website. Daphne is bezig met het maken van “Key fobs”. Dit zijn wat grotere sleutelhangers met een lus. Deze sleutelhangers zijn ervoor bedoelt om je sleutels makkelijk terug te vinden in je tas en om je sleutels aan je pols te kunnen dragen.

Daarnaast is Britt bezig met het maken van Epoxy sleutelhangers. Deze sleutelhangers zijn gemaakt van doorzichtig, epoxy giethars. Door het giethars zitten vrolijke bloemen of mooie glitters. De Epoxy sleutelhangers komen in verschillende vormen op de website.

Wil je, als een van de eerste, weten wanneer deze producten op de website staan? Volg ons dan op social media @sparkiesshop.

Liefs,
Daphne

      

Menu